Blog

Behold den gode form på ferien

Det er sol og sommer, og man har mest af alt lyst til at dase i skyggen med en god drink i hånden. Varmen slikker sig nærmest ind over ens krop, og man bliver døsig og doven. Selvom det er sundt for sindet, er kroppen ikke altid så taknemmelig. Og hvis man i forvejen døjet lidt med for mange kilo, kan man heldigvis stadig nå at smide nogen på ferien.

Lav ikke rutinerne om

Selvom du måske ikke kan komme ned i det lokale træningscenter eller til fitness med træningspartneren, så er det ikke helt umuligt at holde sig i gang.
Gran Canaria er et populært sted og attraktivt rejsemål for mange. Og det er ikke svært at dyrke sport på Gran Canaria, og hvis man følger linket, kan man få endnu flere idéer.
Først og fremmest er der mange forskellige steder, hvor man kan vandre rundt i timevis, og det er måske ikke så intens træning, men du holder kroppen i gang ved at gå. Eksempelvis Palmitos Park er et oplagt sted at løbetræne eller gå en god tur i smukke omgivelser. Derudover rummer Gran Canaria et væld af strande, hvor man også kan svømme i havets bølger.

Spis fornuftigt men straf ikke dig selv

Gran Canaria er et virvar af lækker mad, og inden man når at se sig om, har man spist en masse forskellige småting. Tapas og paella er to af Spaniens klassikere, men især tapas er en af de store syndere. Selvom det er mange små tallerkener, kan man pludselig have spist en hel masse. Spansk mad indeholder tilmed ofte en masse olie, som danskere selvfølgelig ikke er vante til i samme mængde.
Dog skal man også give sig selv lov til at være på ferie, når man er det. Så alt med måde, og så kan man altid løbe en længere tur en anden dag.

Behold den gode form på ferien
Behold den gode form på ferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.