Blog

En sund krop kræver ikke et træningscenter

Hvis man har et arbejde, der kræver, at man står op en hel dag, eller hvis man generelt bare bruger sin krop meget i hverdagen, er det vigtigt, at den er rustet og i stand til det, så man ikke nedbryder den.

Det kan være, at man har svært ved at tage turen ned i træningscenteret, men der er andre alternativer til at styrke sin krop. Det eneste remedie, man har brug for er en Yogamåtte, og så kan man sagtens komme igennem alle muskelgrupper.

Lav øvelser derhjemme

Man oplever ofte, at det nærmere er turen ned i træningscenteret fremfor selve træningen, man skal tage sig sammen til, og derfor kommer man aldrig afsted. For denne gruppe, ville det være en god idé at gøre træningen mere tilgængelig ved hjælp af en yogamåtte. På den måde kræver det ikke den store beslutning og tid, for din måtte vil minde dig om, at du bør træne, når du ser den ligge i hjørnet. Uanset om du er vant til at træne eller aldrig har dyrket det, kan du finde nogle øvelser på fx youtube, der vil passe til dig og din styrke. Hellere starte let ud og få succesoplevelser, der vil give dig gejsten til at fortsætte. Du kan løbende, som du vænner dig til dine startøvelser, udskifte dem med nogle andre, mere udfordrende.

Udstrækning

En anden god vane, du kan begynde at dyrke i hjemmet, er udstrækning. Udstrækning er nemlig rigtig godt for dine muskler. Ved at udstrække, arbejder du med din smidighed – og denne skal man ikke underkende. En smidig krop kan nemlig hjælpe dig i din hverdag og forebygge myoser og spændinger. Der er mange små ting, man kan gøre til en rutine i dagligdagen, såsom at starte dagen ud med morgenyoga for at løsne op i kroppen inden en lang dag.

Man kan ydermere prøve at tænke over arbejdspositioner i løbet af dagen: kan man ændre stilling eller gå rundt imens en opgave udføres? Måske kan man endda inkorporere et par squats i ny og næ? Disse tiltag kræver ikke andet end en reminder og en masse gentagelser, så det implementeres. Selvom det ikke er egentlig træning og ikke har nogen visuel effekt, vil det kunne mærkes på kroppen efterhånden som man bliver mere smidig.

En sund krop kræver ikke et træningscenter
En sund krop kræver ikke et træningscenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.