Sport

3 tips til dig der vil være personlig træner

Går du med en drøm om at blive personlig træne, men er du ikke helt sikker på, hvordan du skal bære dig ad med det, har vi her samlet et par tips til dig, så du let kan komme i gang med at opfylde din drøm.

Det kan være en rigtig sjov karriere, og derfor er det da også bare med at forfølge din drøm om at blive personlig træner, hvis det lyder som noget for dig.

Tag en uddannelse som personlig træner

For det første kan det være en god idé at tage dig en personlig træner uddannelse, hvis du endnu ikke har gjort det. På den måde er du sikker på, at du får de rette værktøjer, den rette viden og gode redskaber til at begå dig som personlig træner.

Det er ikke et krav, at du skal tage en uddannelse for at blive personlig træner. Men det kan bare være en rigtig god idé at gøre det, så du har den rette bagage med dig, når du kaster dig ud i at være personlig træner.

Gør det nemt for mulige kunder at finde dig

Når du er klar som personlig træner, og du skal i gang med at finde dine første klienter, kan det være en god idé at gøre det så nemt som muligt for dine mulige kunder at finde dig.

Derfor er det ret vigtigt, at du bl.a. er aktiv på de sociale medier med konti på eks. Facebook, Instagram og TikTok.

Det kan også være godt at lave en hjemmeside, hvor dine klienter kan læse mere om dig, se dine priser eller booke dig til et træningsforløb. Her kan du også komme med tips og tricks til læserne på din blog.

Giv altid en rigtig god kundeoplevelse

Sidst, men ikke mindst, er det naturligvis også helt essentielt, at du giver en rigtig god kundeoplevelse hver eneste gang. Gør du det, er du sikker på at få mange flere klienter, da den bedste form for markedsføring er mund til mund.

Så når du har givet en klient en rigtig god oplevelse og hjulpet vedkommende med at komme i bedre form, er der rigtig gode chancer for, at den person anbefaler dig til sine venner, og giver du også dem en god oplevelse, er der pludselig mange ringe i vandet, der alle sammen leder nye klienter tilbage til dig.

Glem ikke at sætte mål for dig selv

Når du bliver personlig træner, kan du meget hurtigt komme til kun at have fokus på din klient. Men det er meget vigtigt, at du også bliver ved med at udvikle dig selv, både som person, men også som træner, så du bliver ved med at være højaktuel for dine klienter.

Derfor kan det være en god idé at blive ved med at sætte mål for dig selv. Det kan være for din træning, for din nye virksomhed eller din stilling som personlig træner, eller hvad du nu har lyst til. Udviklingen må ikke gå i stå, fordi du bliver personlig træner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.