Muskel

muscle

kredsløb

run

Pilates/ball

pilates

Boxing

boxing

Zumba

zumba

Spinning

spinning

Behandling 

http://alternativ-behandling.mono.net/


Nedenfor kan du læse mere om de forskellige former for behandling, som vi tilbyder i centret.

 

 • Professionel sportsmassage
 • Neomuskulær massage
 • Fysiurgisk massage
 • Øreakupunktur
 • Zoneterapi


Pas på din krop, så den kan passe på dig!


Ring til Susan på tlf.: 26 46 79 55 eller ring til Jens på tlf.: 26 87 05 46

 

 • Træt og uoplagt?
 • Stresset hverdag?
 • Vrøvl med fordøjelsen?
 • Søvnproblemer?
 • Humørsvingninger?
 • Dårligt immunforsvar?
 • Hovedpine?
 • ømme stive led og muskler?
 • ldrætsskade?
 • Arbejdsrelateret skader mussearm ryglidelser ondt i nakke etc. etc.?
 • Gigt, diskusprolaps, scheuermann, kan vi ikke helbrede, men de kan afhjælpes.


Eller trænger du bare til at slappe af og forkæle dig en smule?
En helbehandling med Fysiurgisk Massage varer en halv til en hel time - og du kan mærke virkningen med det samme!

behandlinger                behandlinger2

Sådan virker Zoneterapi.


Ved tryk og massage i fodens reflekszoner ledes. der impulser gennem nervevævet til rygmarven og videre til hjernen, herved udskilles en lang række enzymer og hormoner. Hjerne og rygmarv sender så impulser ud til det ønskede område i kroppen, svarende til reflexzonen i foden. Det ønskede område påvirkes da af forskellige enzymhormon-processer, således at affaldsstoffer ledes bort, og blodforsyningen øges til det belastede væv og derved fremmer helingsprocessen, som kan fortsatte op til flere uger efter behandling.


Behandlingen


Ved behandling foretages først en påvirkning af føddernes reflekszoner, derefter anvendes en Neuro-muskulær-teknik, hvor de aktuelle muskler manipuleres. Behandlingen kan være en kombination af flere terapiformer alt efter det pågældende problem.

Efter den/de første behandlinger kan der forekomme udrensnings aktioner. Det kan være gamle sygdomssymptomer, der blusser kortvarigt op for derefter at forsvinde helt.

Der kan også være forkølelse, øget tarmfunktion eller vandladning. Sådanne reaktioner er tegn på, at zoneterapien virker og den ønskede enzymlhormon-process er i gang. Det er vigtigt at være opmærksom på disse reaktioner og omtale dem ved efter følgende behandling.

I tilfælde, hvor der er tegn på alvorlige sygdomme henvises til lægen.

 

Professionel sportsmassage


Der gives en blød manipulering, samt en undersøgelsesmetode til afprøvning af samtlige muskelgruppers styrkeniveau, med henblik på at udarbejde et korrekt træningsprogram, eksempelvis efter en sportsskade.


Idrætsskader - der skelnes mellem:


Akutte skader - kroniske skader - belastningsskader og forebyggelse af skader. Behandlingen kan nedsætte skadetiden på de fleste skader, samtidig øges energiniveauet, bevægemønstret, smidigheden og nedsat smerte i det skadede område. Ved behandlingen foretages en muskulær afspænding, blodgennemstrømningen og lymfefunktionen øges, væskesamlinger i dybere væv fjernes og det cellulære stofskifte bedres.

Idrætsudøvere har ofte, skader i muskulaturen. forstrækninger i sener og i senetilhæftninger, fiberskader, forstrakte ledbånd og nedsat bevægelighed samt ømhed og smerte. Ved alvorlige skader tilrådes det straks at opsøge læge eller idrætsklinik før behandling.


Ja til hele mennesker !


El Sammaa Fysiurgisk Massage sigter mod at behandle mennesker, hele mennesker, og ikke kun symptomer. Vi mener, at den gode massør skal kende til flere forskellige former for massage, og kombinere dem til den enkelte klients behov. Vi mener også, at hver eneste behandling skal omfatte hele kroppen og ikke kun dele af den vidunderlige helhed, som menneske legemet er.

I El Sammaa Fysiurgisk Massage bruges teknikker, som står fysioterapi og kiropraktik nær. Foruden den blødgørende kropsmassage anvendes muskeltræk og let manipulering, som skal bringe muskler og knogler i harmoni med hinanden.

Fysiurgisk massage


Er en kombination af flere former for kropsmassage, hvor hele legemet med alle mukelgrupper i arme, ben, ansigt og krop bearbejdes.


Systemet er udviklet af den ægyptisk fødte massør og idrætsleder Ali El Sammaa, på grundlag af mere end 25 års studier og praktik i lande som Sovjetunionen, Ægypten, Frankrig, Tyskland, Kina og Jugoslavien.

Bearbejdelsen af musklerne og stimulationen af vævet, medvirker til at udrense systemet og fjerne giftige affaldsstoffer. Desuden opnås en større bevægelighed i kroppen og dens led.

Muskelgrupperne bearbejdes med det formål at aktivere lymfesystemet, vække nervesystemet, stimulere blodcirkulationen i muskler og organer, samt mindske spændinger i kroppen og dens led.


Veludført professionel massage giver helt utrolig fysisk og psykisk velvære. Mange mennesker er alt for inaktive, der opstår muskelspændinger og negative stressymtomer, såsom manglende energi, for lidt eller for meget appetit, søvnproblemer, dårligt humør og dårlig trivsel. Krop og sjæl hører sammen, og bearbejdelsen af kroppen giver velvære, livsenergi og følelsesmæssig aktivitet.


Fysiurgisk massage kompenserer for de skadevirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og belastninger eller fysisk inaktivitet kan give. Det fysiske velvære smitter af på den daglige funktion, og resultatet af fysiurgisk massage er ikke alene en bedre fysisk funktion, men også øget selvaccept.